четвер, 30 червня 2011 р.

Вся надія на друге коло















Завершилося І коло Першості Львівської області з футболу у вищій лізі, де бере участь «Авангард» Жидачів.


Якщо взяти статистику першого кола, то зрозуміло, що очки нашій команді даються важко, а це наслідок омолодження складу та незіграності, адже команді потрібен час для підсилення гри та прогресу. Керівництво команди робить все,щоб вивести її на вищий рівень гри, однак на все свій час. То ж почавши Чемпіонат з обнадійливої нічиєї у Червнограді та програвши у Львові, наша команда виграла на відкритті футбольного сезону у міста Золочева. Але потім – три поразки від Ст.Самбора, Яворова і Жовкви, які відкинули її на дно турнірної таблиці. Дуже напружений і драматичний матч провела наша команда з ФК «Сокаль», де Жидачів святкував перемогу 3:2. Проте поразку команда зазнала Соснівці та під час останнього туру 26 червня у грі із командою з В.Глібович. У восьми матчах наш суперник здобув дві перемоги і зазнав шість поразок, відповідно маючи в активі 6 очок, на одне менше ніж у нас. Оскільки суперники перебували у турнірній таблиці поряд, то перемога однієї з команд дозволяла їй наблизитися до сьомого місця. Однак не сталося…Гості приїхали до нас із новим тренером, який теж хотів показати результат і це їм вдалося. Забивши на перших хвилинах гол, гості провели ще одну атаку і наш воротар, рятуючи команду, зіграв рукою за межами штрафного та побачив перед собою червону карточку. То ж, залишившись у меншості на початку матчу наші футболісти впали духом і пропустили 5 м’ячів, зумівши у другому таймі двічі вразити ворота гостей. Отже у підсумку 2:5 на користь гостей та 9 місце у таблиці.

Щодо юнаків, то наша молодь на початку ще не показувала змістовної гри, адже наші футболісти – юнаки 1995 року народження, і молодші від команд-суперників. Програвши на старті декілька ігор, зуміли зібратись та показати на фініші першого кола досить хорошу гру і виграти у юнаків Сокаля. А у неділю переконливо переграли ровесників з В.Глібович 4:0. Це дало їм можливість із 7-ма очками зайняти 7-ме місце.

Друге коло стартує 7 серпня. Отже час, що залишився потрібно використати сповна, зробивши певні висновки. Тому бажаємо керівництву та гравцям команди «Авангард» успіхів у другому колі.

Орест ДОЛІНСЬКИЙ

0 коментарі:

Дописати коментар